keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tavaraa, tavaraa

En ymmärrä. En käsitä. Mistä tätä tavaraa riittää? Nyt on viime keväästä asti karsittu ja aina vaan sitä on liikaa! Epäilen, että tavarat(kin) lisääntyy täällä keskenään.

En ole laskenut lähteneitä tavaroita, mutta määrä on suuri. Olisi varmaan hämmentävää nähdä lähteneet tavarat kerralla! Yhtäkään en kaipaa, ikävöi enkä oikein edes muista.

Tiedättekö mikä on wannabe minimalistin painajainen? Se on juhla, johon liittyy lahjoja. Pidän pienistä juhlista, hyvästä ruoasta ja seurasta, mutta ne lahjat! Muistuupa mieleeni toissa joulu, kun saimme lahjoja yhteensä viisi ikean kassia. En varsinaisesti ilahtunut. Itku ei ollut kaukana. Viime joulu oli onneksi hieman maltillisempi.

Makuuhuone projekti edistyy. Sisustus olisi helppo homma, jos siellä ei olisi niin paljoa tavaraa. Eilen lähti vaatetta ja papereita, vielä olisi yksi laatikosto käytävä läpi. 
Ostin Ekocenteristä 3€ maksavan päiväpeiton. Eli sisustusbudjettia on nyt käytetty. Meillä on makuuhuoneessa edelleen työpöytä, se ei mahdu muualle. Se on susiruma. Etsin vielä jostain käytettyä. Muutoin projekti loppusuoralla.

Eilen iski todellinen epätoivo kasojen kanssa. Onneksi meillä on käytössä mummo-merkkinen kierrätyskone. Äitini kävi lajittelemassa tavaraa: roskiin, lahjoitus, myynti ja paperinkeräys. Hän on lukemattomia kertoja lähtenyt pienellä autollaan pihasta niin, että auto on niin täynnä tavaraa, että vain silmät näkyvät. Ihana apu.


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei lopu tavara, siltä tuntuu. Tuohon lisääntymiseen alan itsekin uskoa.
Parveketta siivotessa löytyi taas uusia nyssäköitä mm. joulutavaroita.
Mutta - eilen kun vähän siivoilin tulevaa vierasta varten, niin sain suht siistiä vartissa. Ehkä jotain on tapahtunutkin. :-)
Nyt lehtipinojen ja kirjojen kimppuun!
Tsemppiä!!!
Onnittelut myös kierrätyskoneen omistamisesta, se olisi täälläkin tarpeen.

äiti raitapaita kirjoitti...

Mun pelastus on anoppi, joka ottaa aina vastaan kaiken roinan, mistä mä haluan päästä eroon. Joitain juttuja se pitää itse, mutta aika paljon vie hyväntekeväisyyskirpparille. Me asutaan pikkukylällä, ja lähimmälle hyväntekeväisyyskirpparille on matkaa varmaan kolme varttia (autolla siis), joten olen kyllä tosi kiitollinen anopista, joka vie kamppeet mukanaan :)