maanantai 16. maaliskuuta 2015

Adidas Superstars - trendiaallon huipulla

Ostin alennuksesta taas kerran pari viikkoa sitten Adidaksen Superstar kengät, kolmannet saman merkkiset putkeen. Tuli pakkotilanne, kun edellisiin tuli pohjiin reiät. Pidän niitä kesät ja talvet, kunnes ne lahoavat jalkoihin. Sitä en uskalla ajatella, että kuka ne on tehnyt ja millä palkalla. Lohduttaudun sillä, että ostan mitään nykyään todella harvoin. Laskin, että omistan tällä hetkellä kaikkiaan kahdeksan paria kenkiä. Kaikilla on eri käyttötarkoitus.

Luin nyt sitten maan roskapostista, että olen kengissäni huipputrendikäs. Olen ollut siis muutaman vuoden tässä jo suorastaan muodin edelläkävijä. Samoilla kengillä kulkevat nyt julkkikset kautta maailman.
Toinen julkaisu kertoi, että minimalismi on muotia ja ilmeisesti minun munimalismini myös. Kaikki trendikkäät downshiftaavat. Voin siis todeta, että jos istun Adidakset eteisessä sohvalla, olen todellinen trendien ruumiillistuma.

Ketään se ei valitettavasti täällä maalla kiinnosta. Oravat hyppivät puissa niin kuin ennenkin. Eivät tiedä, että olen edelläkävijä.

Lasteni maailma on julmempi. Ala-asteella olevilla tyttärilläni on väärän merkkinen puhelin. Ja pipo on vääränlainen.
Niin se taisi olla minunkin lapsuudessani aikoinaan. Silloin oli Levikset ja nappiverkkarit. Vaikka ne minulla olivat, kiusatuksi tulin silti. On niin paljon asioita, miltä tahtoisin lapseni säästää.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näähän on älyttömiä. Siis älyllisiä, mutta älyttömiä :D Mukavan arkista. Keep it going sis.

Sala Manteri kirjoitti...

Kiitoksia!